Tehokas perintä lakitoimistossa Vantaalla

Jäikö lähettämästäsi laskusta suoritus saamatta? Ei huolta, tehokas ja ammattitaitoinen perintäpalvelumme hoitaa puolestanne teille velkaantuneen asiakkaan saatavien koko vapaaehtoisen perintäprosessin maksuhuomautuksista tratan protestiin.

Vantaan lakipalvelu kykenee huolehtimaan toimeksiantajan lukuun perittävistä varoista sekä toimeksiantajaa ja velallista koskevien tietojen asianmukaisesta suojaamisesta. Jos vapaaehtoinen perintä ei tuota toivottua tulosta on oikeudellinen perintä ja tarvittaessa ulosotto keinot pääomien kotiuttamiseen.

Miksi kannattaa valita meidät?
Ammattimaisesti tehty perintä on tehokas keino saatavien kotiuttamiseen silti asiakassuhteet säilyttäen.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt asianajotoimisto Vantaa:lle toimiluvan perintätoiminnan harjoittamiseen. Luettelo voimassa olevista perintätoimen luvista.

Asianajotoimisto Vantaa Oy on esittänyt perintätoiminnan luvanvaraisuudesta annetun lain 6 §:ssä mainitut asiakirjat ja selvitykset.

Teemme vapaaehtoisen perinnän lisäksi oikeudellista perintää ja viemme saatavan tarvittaessa ulosottoon.

Kauttamme saatte perintätoimen lisäksi myös normaalin lakitoimiston palveluita järkevään hintaan.

Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme perintäpalvelujen aktivoimiseksi. Ladatkaa itsellenne toimeksiantosopimus perintä- ja lakipalveluista.

Usein kysytyt kysymykset asianajotoimistossa ja perinnässä

Miten saan otettua yhteyttä?
Arkisin toimistomme aukioloaikana puhelimella tai sähköpostilla, yhteystiedot sivun alalaidassa ja yhteystiedot sivulla.

Miten saan käyttööni lakipalveluita?
Ottakaa yhteyttä toimistoomme. Saatte arvion työhön kuluvasta ajasta ja kustannuksista.

Miten saan perintäpalvelut käyttööni?
Ottakaa yhteyttä toimistoomme. Lähetämme sähköisesti tai kirjeitse tarvittavan materiaalin.

Sain laskun, joka on mielestäni aiheeton. Miten toimin?
Ottakaa yhteyttä laskun lähettäneeseen tahoon, älkää heittäkö roskiin. Voitte ottaa yhteyttä toimistoomme laskun aiheellisuuden selvittämiseksi.

Sain maksumuistutuksen tai maksuvaatimuksen, joka on mielestäni aiheeton. Miten toimin?
Ottakaa yhteyttä lähettäneeseen tahoon, älkää heittäkö roskiin. Voitte ottaa yhteyttä toimistoomme aiheellisuuden selvittämiseksi.

Sain haasteen. Miten toimin?
Haasteeseen tulee vastata annetussa määräajassa, joka selviää haasteesta. Vastausaikaan voi hakea pidennystä. Ottakaa yhteyttä toimistoomme vastineen laatimiseksi.