Mitä hyötyä nettisivuista on yritykselle?

Tänä päivänä nettisivut ovat tärkeässä roolissa yrityksen markkinoinnissa. Nettisivut ova pohja, jonka ympärille rakentuvat sosiaalinen media, mainostus, lehdistötiedotteet, yhteisön rakennus ja paljon muuta, mutta nämä seikat eivät suinkaan ole ainoita syitä sille, miksi sinunkin yritykselläsi tulisi olla toimivat ja hyvän ensivaikutelman antavat kotisivut. Huolella suunniteltu sivusto kuvastaa yrityksesi ammattitaitoa ja toimii porttina sinun ja asiakkaidesi välillä. Mikä parasta, yrityksesi voi palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita nettisivujen avulla vuorokauden ympäri.

Vanhat nettisivut

Voimme auttaa jo olemassa olevien sivustojen kanssa ja teemme kaiken kokoiset sivustopäivitykset ja optimoinnit. Lisäksi voimme siirtää yrityksesi nettisivut uudelle alustalle, jossa käytössäsi on helppokäyttöinen hallintapaneeli, tai voimme päivittää koko sivustosi ilmeen vastaamaan nykyaikaista ja luottamusta herättävää yrityskuvaa. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä sivustosi tarvitsee.

Wok’inin omistaja, Ann-Marie Von Bell, lähestyi meitä ja halusi käyttövalmiit nettisivut mahdollisimman nopeasti. Hänellä oli valmiiksi hyvä brändäys ja hyvän näköinen pohja sivuilleen, joten meidän työmme oli vain tehdä asiakkaan toimittamasta kuvasta toimiva sivusto.Graafisesta pohjasta puuttuvat usein vuorovaikutukselliset elementit, joten ensiksi leikkelimme staattisen kuvan ja muutimme sen täysin responsiiviseksi, ’videomaiseksi’ etusivuksi. Kun rakensimme sivustosta responsiivista, otimme mobiilinäkymää optimoidessamme huomioon, että lounaslistan ja aukioloaikojen tulee näkyä ensimmäisenä silloin, kun sivustoa selataan puhelimella tai tabletilla, sillä ne ovat tietoja, joita asiakkaat useimmiten etsivät selatessaan ravintolan sivustoa kännykällään.

Mitä asiakas sanoi:

”Lähestyin Hämeen Nettisivuja kiireessä, kun www-sivustomme olivat jo valmiiksi pahasti myöhässä. Yrittäjänä minulle on tärkeää nopeat aikataulut ja niistä kiinni pitäminen. Lisan kanssa tämä on onnistunut paremmin kuin hyvin. Kaikki työt on tehty todella nopeassa aikataulussa, laadusta tinkimättä. Työskentely Lisan kanssa on ollut kaikella tavalla miellyttävää ja mutkatonta. Ja mikä parasta Lisalta saadulla konsultoinnilla, myös minulta, lähes ATK-taidottomalta ihmiseltä, onnistuu www-sivujen päivittäminen! Suosittelen Hämeen nettisivuja kenelle tahansa ja tulen jatkossa käyttämään heidän palveluitaan!”