Digitaalinen markkinointi – lisää asiakkaita netistä

Yrityksellä on monta tapaa markkinoida tuotteitaan tai palveluitaan verkossa, ja useasta vaihtoehdosta voi olla vaikea valita omiin tavoitteisiin sopivaa. Me autamme sekä digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa että sen toteutuksessa. Digitaalisessa markkinoinnissa valttikorttimme ovat sisällöntuotanto suomeksi ja englanniksi sekä tekninen osaamisemme.

Digitaalisen markkinoinnin palveluitamme:

  • Analysoimme verkkomarkkinoinnin tehon ja toimivuuden sekä neuvomme, miten digitaalista markkinointia voi kehittää parempien tulosten saavuttamiseksi.
  • Tarjoamme työkalut ja teemat sähköpostimarkkinoinnin kehittämiseen.
  • Autamme sisältömarkkinoinnissa ja takaamme laadukkaan sisällön, jota sekä kävijät että hakukoneet arvostavat.
  • Laadimme mainonnan eri kanaviin: Facebook, Adwords ja LinkedIn.

Tapaustutkimus: Domus Classica Oy

Domus Classica Oy lähestyi meitä parantaakseen digitaalista markkinointiansa. Suunnittelimme yhdessä strategian, joka sisälsi sähköpostimarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, hakusanatutkimuksen sekä mainonnan heidän suomalaiselle verkkokaupalle. Olemme olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa Domus Classican digitaalisen markkinoinnin strategiaa, heidän valmistautuessa ulkomaan markkinoille. On ollut etuoikeutettua ja erittäin mielenkiintoista työskennellä Domus Classican kanssa!

Mitä asiakas sanoi:

”Hämeen Nettisivujen digimarkkinointigurut analysoivat tilanteemme ja suunnittelivat sen perusteella digitaalisen markkinoinnin strategian jonka toteutus oli timanttinen! On hyvä ja rauhoittava tunne kun mukana muutoksessa on ollut Hämeen Nettisivujen ihmiset. Suosittelemme lämpimästi!” – Kimmo Kuurma, Domus Classica Oy